Home > General > Tallers Mobils High Tech Vides Low Cost
Portada llibret

Un nou any escolar i SCK torna a entrar a les escoles i instituts de la nostre ciutat i d’altres municipis de Barcelona, per reflexionar amb els nois i noies sobre el consum de noves tecnologies i la responsabilitat com consumidors i consumidores de denunciar l’explotació i vulneració de drets humans que hi ha al darrera de cada peça: en l’extracció de les matèries primeres, a la fabricació de les terminals i a l’eliminació dels residus.

Hem iniciat ja amb els tallers a: Institut Estela  de Sant Perpetua de Moguda, Institut Les Vinyes de Castellbisbal ,  i Institut Les Marines de Castelldefels; amb una programació per aquest curs 2019-2020 de més de 25 tallers.

El canvis socials esdevenen gràcies a les mobilitzacions, l’educació, la formació i la sensibilització son eines transformadores que ens han de portar a l’acció.

Si esteu en alguna escola o centre educatiu interessada en els tallers podeu consultar en aquesta web, en l’apartat de recursos pedagògics, el continguts i material que s’utilitzen.

Posseu-vos en contacte amb nosaltres, via correu electrònic:  sckasando@sckasando.org,  si voleu que fem el taller, o si esteu interessat en alguna xerrada o activitat de sensibilització a la vostra ciutat.