Home > CAMPANYES > Mobilitza’t

 

L’organització Enought Project ha fet un estudi  i ha classificat a un grup d’empreses liders en el sector,  en base a la seva postura en vers la transparència (traçabilitat, auditoria i control i certificació) en la seva cadena de subministrament.

informe 2011 company rankings

informe 2012 detailed-responses empreses

Com a consumidors i consumidores podem exigir questa transparència. Tenim dret a saber si el nostre mobil o el nostre ordinadors esta finançant la guerra i la violació dels drets dels homes i dones de la R.D.Congo.

Fes pressió per què la teva companyia de telefonia mòbil actuï. Envia-li un missatge demanant-li que els seus aparell estiguin lliures de conflicte, condicionant la teva fidelitat com a client  a aquesta informació.

El mòbil és una eina fonamental per la comunicació:Volem ser consumidors i consumidores responsables. A més de estar informat de les últimes aplicacions, volem que la nostra companyia de telefonia mòbil també ho sigui. Volem que ens expliqui que està fent per aconseguir una millor transparència i traçabilitat pel que fa al coltan que hi ha en el component electrònics de la nostra terminal

Escull la teva companyia de telefonia mòbil o de components electrònics. Envia un missatge

movils

La vostra companya (obligatori)

Nom i cognom

DNI

Email (obligatori)

El vostre missatge