Home > General > “Solidaritat al carrer” 13 de març 2021
IMG-20210313-WA0043

Avui ha estat un dia molt important per *SOLIDARITAT CASTELLDEFELS KASANDO , i crec que també parlem, en nom de les altres entitats del *Consell de Pau i Solidaritat, ja que gràcies a aquest espai *”SOLIDARITAT AL CARRER” que ens atorga l’Ajuntament de Castelldefels a través de l’Àrea de Pau i Solidaritat, ens permeten, complint amb totes les mesures de seguretat, sortir al carrer a trobar-te a TU PERSONA que tens interès per saber que passa al món i que vols posar el teu granet de sorra.

Avui tornem una mica, a la normalitat i hem pogut explicar-vos els nostres projectes.
SCKasando portem 32 anys de cooperació a la ciutat:

1️⃣ Donant suport a diferents projectes a la RD Congo, de desenvolupament agropecuari, suport a defensors de drets humans, sanitaris i ara des de fa 10 anys ESCOLA TUMAINI on uns 300 menors reben educació primària.
2️⃣Fent tallers educatius a joves per a que entenguin com una explotació d’uns minerals a un país llunyà, la RD Congo, repercuteix allà en la vulneració de drets humans i com des d’aquí podem donar suport per a que puguin canviar la seva realitat, com a votants i com a consumidors
3️⃣ Fent en xarxa amb altres entitats feina d’incidència política: volem que es canviïn lleis i anem a cap a la Justícia social. Volem que les Nacions Unides defensin de veritat les poblacions vulnerades. Hem aconseguit que a la Unió Europea s’aprovi una recomanació a les empreses que treballen amb minerals necessaris per a l’alta tecnologia per a que sol·licitin als comercialitzadors una traçabilitat de la procedència dels minerals i que no hagin estat extretes per grups paramilitars.

Avui volem agrair a tota la gent que se’ns ha apropat, que ha col·laborat comprant alguna coseta, que ha fet un donatiu , que s’ha fet sòcia, que està interessada a saber més. Gràcies també al nostre voluntariat i amics, familiars (que feu possible que dediquem temps!) i als companys I companyes de les entitats del Consell Municipal de Pau i Solidaritat #Castelldefels Solidaritat, a l’AMPA de l’Escola Petit Món, que sempre ha cregut en l’ESCOLA TUMAINI-ESPERANÇA , i a la Lourdes Carreras, tècnica municipal de Pau i Solidaritat que ens ha donat suport tot el matí
#Sck Kasando @sckasando www.sckasando.org