Home > General > Jornades EDU(mèdia) sobre tecnologia educativa
1668105692336913875584042173682

La revista digital Aula Mèdia organitza els dies 11 i 12 de novembre , una nova edició de les Jornades EDU(mèdia) sobre educació mediàtica. L’activitat es panteja com un espai de reflexió i debat sobre l’educació en comunicació a les aules de primària i secundària.

Les jornades iniciaran amb la projecció del curtmetratge EDU(mèdia)Educació Mediàtica i inclouran dues taules rodones. La primera és Teconologia (sostenible), usus i educació amb la participaciño de Carme Altayó de l’Associació SCKasando; Eva Vidal Professora de la UPC i Gerard Vilanova, director de TIC Activa Educació i Tecnologia.

La segona duu per títol Televisions locals i educació i comptarà amb Ampar Huertas directora de l’Institut de Comunicació (InCom-UAB); Mònica Lablanca, directora de Cugat Mèdia i Gemma Paricio, cap d’estudis de l’institut Euclides de Pineda de Mar.

Dissabte 12 la jornada obrirà amb un recull de produccions audiovisuals realitzades a educació infantil, primaria i secundària amb la participació de diverses escoles i es tancarà amb la posterior taula rodona sobre el cinema i el documental al aula