Home > Activitats > Jornada Solidària a l’Escola Petit Mon Felisa Bastida
Poster_2013_v6

El  diumenge,26 de maig, tindrem un dia ple de sorpreses. Podrem gaudir  d’una combinació d’activitats esportives i culturals.L’objectiu:  recaptar fons per l‘ONG SOLIDARITAT CASTELLDEFELS-KASANDO.
P1040915

PROGRAMA D’ACTIVITATS
Al  matí, hi haurà curses al voltant de l’escola i proves esportives a la  pista per als més petits. La classe de segon de primària ens ballarà la  Dansa de Sant Ferriol. Cap al migdia, hi haurà un TALLER DE ZUMBA .Podrem veure una exposició explicativa amb fotografies de les tasques realitzades a Kasando.
Per  tal de participar en les proves esportives haurem d’adquirir el dorsal.  El dorsal té un preu de 6 euros i serà l’aportació que farem al  projecte de l’ONG. També podem adquirir un dorsal sense participar, de  la mateixa manera que, en els espectacles solidaris, podem comprar una  entrada per la FILA 0: és el dorsal solidari.

Us podeu apuntar a les activitats mitjançant la nostra pàgina web. A la pàgina principal trobareu la porta d’entrada: Diumenge solidari.
El mateix dia hi haurà una paradeta on es podran adquirir dorsals per les persones que vulguin col·laborar a última hora.
Ho  podeu comentar a familiars i amics. Potser,fins i tot, podeu animar a  col·laborar comprant un dorsal…o a passar el dia tots plegats. Si  plou, ens apanyarem com sigui, però tirarem endavant  la festa.
Com  en tantes ocasions durant el curs treballem conjuntament amb l’AMPA per  fer realitat diferents projectes. Un cop més treballem de manera  conjunta, en aquest cas, també amb l’ONG SCK

INSCRIPCIÓ

Moltes gràcies
ESCOLA/ AMPA/ONG SOLIDARITAT CASTELLDEFELS KASANDO