Home > General > Concert Solidari. Espectacle Familiar. Música infantil, a càrrec del grup Lali Be Good, que ens presentarà el show kindie Rock: Futur-Oh!
JPG EVENTBRITE.JPG (2)

Diumenge 17 de març a les 17h al Teatre Plaza. Organitzat per Solidaritat Castelldefels Kasando i la comunitat educativa de l’escola Felisa Bastida- Petit Món, i la seva AMPA ; entitats que treballem des del 2011  per aconseguir fer realitat l’escola Tuamini, a la població de Kayna (RD Congo). Aquesta escola, com el seu nom desitja: Esperança, ho vol ser per als prop de 200 alumnes inscrits a primària i la cinquentena de petits inscrits a la recent estrenada escola bressol. El projecte quines primeres fases van consistir tant en oferir l’espai a través de la construcció de 9 aules i dotar-les d’infraestructura: mobiliari, latrines, aigua potable, enllumenat gràcies a panels solars, aula d’informàtica,com oferir viabilitat a la feina dels professorat, amb projectes paral·lels per aconseguir que s’autofinancés el sou dels i les mestres ( hort comunitari, cantina, cria de  bestiar, secretaria). En l’actual fase, continuem  treballant pel dret a l’educació d’aquests menors, buscant poder garantir la permanència de l’equip docent. Però volem anar més enllà en aquest procés d’aprenentatge mutu a partir de  l’intercanvi de tècniques pedagògiques i experiències entre els claustres i l’alumnat de les dues escoles agermanades.

Així per a donar-vos a conéixer aquests projectes i continuar recollint fons per a fer-los realitat us convidem a participar ,el proper diumenge 17 de març a les 17h al Teatre Plaza a un concert solidari, un espectacle familiar per a gaudir de bona música amb les menuts de casa. El grup Lali Begood, ens oferirà el seu espectacle : Futur-oh!.Cançons amb missatge, amb estil Kindie Rock com defineixen la seva música.

Donatiu : 5€    I si no pots venir pots col·laborar amb Fila Zero!

Més informació : www.sckasando.org  https://felisabastida.wordpress.com/  https://www.petitmon.cat

Organitzen: ONG Solidaritat Castelldefels Kasando; l’Escola Felisa Bastida- Petit Món i la seva AMPA

Col·laboren:  Àrea de Pau i Solidaritat de l’Ajuntament de Castelldefels i Teatre Plaza de Castelldefels.

 

Pots aconseguir les teves entrades a:

 

https://www.eventbrite.es/e/entradas-concert-solidari-pel-dret-a-leducacio-lali-be-good-55872272471

 

 

Concert Solidari. Espectacle Familiar.  Música infantil, a càrrec del grup Lali Be Good, que ens presentarà el show kindie Rock: Futur-Oh!

Els donatius aniran íntegrament al projecte Escola Tumaimi ( RD Congo) que promou l‘ONG Solidaritat Castelldefels Kasando. Donem suport  l‘entitat  congolesa CEIPA, que acull infants en risc ( orfes, abandonats, malalts ) a una zona en conflicte des de fa més de 15 anys.  Amb el teu donatiu defenses el dret a l’educació d’aquests menors. És una projecte d’agermanament educatiu entre les escoles Tumaini i Felisa Bastida (Castelldefels).