Home > Actualitat > Gràcies, gràcies, gràcies, Un Hamblet al castell una gran mostra de sol·lidaritat
Hamblet

El passat 17 de juny , el castell de Castelldefels va ser l’escenari d’una acte que va reunir més mes 230 persones per col·laborar en un dels nostres projectes, l’escola Tumaini a la RDC.
Gràcies al grup de Teatre Molt Petit Mon Teatre, al’AFA de l’escola Petit Mon Felisa Bastida, i a l’escola Petit Mon Felisa Bastida, perquè sense ells res hagués estat possible.
Gràcies a l’Ajuntament de Castelldefels i a totes les entitats i empreses que ens han donat suport en aquesta activitat com el grup Paripé, els forns Ketterer, al restaurant Alma i a totes i cadascuna de les persones voluntàries de Solidaritat Castelldefels Kasando, sense les que tot aquest muntatge no hagués estat possible
Gràces a totes i cada una de les persones que van adquirir entrades,fila zero o presencials i que van fer donatius, per continuar fent aquest somni realitat.
Tota la recaptació del bar gràcies als donatius abans esmentats, així com els beneficis de la representació de l’obra, aniran destinada a l’escola Tumaini, per poder donar un reconeixement als mestres que acaben de tancar l’any escolar 2022-2023.