Home > General > L’escola TUMAINI en marxa
IMG-20181018-WA0031

Malgrat les dificultats en un context polític i social que no afavoreix ni potencia l’educació , l’escola TUMAINI continua en marxa, amb un increment dels infants inscrits en aquest segon trimestre del curs 2018-2019.

L’escola bressol recentment construïda acull  quasi una cinquantena d’infants i a la primària els i les alumnes inscrites són quasi 200.

Les dificultats per a garantir la prima del professorat mitjançant les aportacions d’alguns pares i els beneficis generats per alguns projectes productius com la cantina o el secretariat, o la cria de bestiar, ha portat a l’entitat CEIPA  a plantejar a SCK la possibilitat de rebre un suport puntual en aquest curs per cobrir aquestes despeses, mentre  es consoliden altres fonts de finançament més sostenibles o es busca un mecanisme que els permeti registrar-se com escola concertada.

Els fonts recaptats en la jornada solidària i el torneig de padel organitzats per l’escola i l’AMPA del petit Mon Felisa Bastida són la primera aportació a aquest projecte de suport a l’escola