Home > General > Gran èxit del Concert Solidari a càrrec del grup Lali Be Good
I Concert solidari Petit Mon

Diumenge 17 de març  els nens i nenes, pares, mares, familiars i amics de l’AMPA i de l’escola  Felisa Bastida i de Solidaritat Castelldefels Kasando varem gaudir de l’espectacle : Futur-oh!. Cançons amb missatge, amb estil Kindie Rock del grup Lali Be Good.

L’acte va començar amb una petita presentació per part del president de l’AMPA , en Guillem, i de la vicepresidenta de SCK, la Julia, que van explicar el projecte de l’escola Tumaini a la RDCongo on aniran destinats els fons recaptats.

Posteriorment el grup amateur Molt Petit Mon Teatre, format per pares i mares d’alumnes i ex-alumnes de l’escola varen fer una representació teatral amb text original de’n Patrick sobre el drets a l’educació.

I finalment, l’esperat concert, on varem escoltar i ballar amb la Lali i el seu grup, a ritme de rock cançons en diferents idiomes, fins i tot en swahili, una de les llengües que es parla a la RDCongo.

Una nova activitat que ens va permetre sensibilitzar sobre la vulneració de drets, en aquerst cas el de l’educació, que es produeixen a la RDCongo, i donar a conèixer tota la tasca que des de l’escola, l’AMPA i SCK s’està realitzant per donar suport a l’escola Tumaini, un projecte que ens confirma que l’esperança no s’esvaeix.

 

Amb la col·laboració de l’Àrea de Pau i Solidaritat de l’Ajuntament de Castelldefels i Teatre Plaza de Castelldefels.