Home > campanyes > Campanya de Recollida de mòbils Vells
RECOLLIDA DE MÒBILS VELLS (1)

SCK ha obert una Campanya de recollida de mòbils vells durant la Jornada del Dissabte Solidari, que tindrà lloc el pròxim 27 de juliol de 2019 a la plaça de l’església.

Des de les 19 h fins a les 24 h podeu portar les vostres bateries velles i telèfons vells a l’estand de SCK a la plaça de l’església. Recordeu que els carregadors s’han de portar al punt verd.

Com sempre, moltes gràcies la vostra Col·laboració en promou un món més ecològic i sostenible i per posar el vostre gra de sorra en ajudar-nos a un comerç més just per a tothom.

RECOLLIDA DE MÒBILS VELLS (1)

Què fem amb els mòbils que recollim?

Els enviem a l’empresa MOVILBANK, que ens farà un donatiu a l’ONGD. Aquests diners els destinarem al Projecte ESCOLA TUMAINI de l’Entitat Congolesa, CEIPA a la qual domen suport amb diferents projectes des de l’any 1990. 

Per mes informació:   ESCOLA TUMAINI

MOVILBANK recicla els mòbils . El 75% dels mòbils que reb són separats I enviats a països com Xina, India, Kenia , Sri lanka I Sudàfrica, oferint els seus habitants l’opció de disposar línees de comunicació necessaries per la vida diaria I el 25% són desmuntants per a reciclar els seus components , evitant I prevenint el dany ecològic.

Més informació a: https://www.movilbak.es/donar-moviles.aspx